Onze Merken

De ELEVEN Australia producten doen wat ze zeggen te doen. Ze zijn erg makkelijk in gebruik en ruiken heerlijk. Deze producten bevatten hoogwaardige ingredienten en zijn helemaal vegan. Effectieve producten worden gemaakt met effectieve ingredienten zoals: Avocado olie, komkommer, soja eiwitten, tarwe proteinen, shea butter en ga zo maar door. De recyclebare verpakking heeft PETA goedkeuring. "Haircare doesn't need to be complicated, it just needs to work"-Joey Scandizzo. Helaas kunnen we de geweldige producten van ELEVEN Australia niet zelf in onze webshop aanbieden. Maar uiteraard zijn ze gewoon bij ons in de salon te krijgen!  Dus loop gerust even binnen om je favoriete product van ELEVEN Australia bij ons te kopen. Heb je deze producten liever thuis bezorgd? Dan kan je ze heel makkelijk via deze link bestellen. Voor de doorverwijzing naar de website van ELEVEN Australia krijgen wij een percentage van de aankoop.
Olaplex
De lijn van olaplex is speciaal om je haar intensief te herstellen. Het maakt het haar zichtbaar sterker zonder de haarkleur te beïnvloeden.  olaplex zorgt er voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer blijvend aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is. Ook is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten en gluten. Ook is het merk 100% vegan, dierproefvrij, en het voldoet aan de curly girl methode.
Schwarzkopf
Schwarzkopf Professional biedt een compleet assortiment van haarproducten. Dit is onderverdeeld in verschillende lijnen. Voor een optimale verzorging van het haar is de Bonacure lijn. Dit zijn professionele haarproducten die het haar voeden en weer zorgen dat het er gezond uitziet. Naast het herstellen behoudt het ook het vochtbalans in het haar. Natuurlijk moet het haar ook gestyld worden en daar is de Osis+ lijn uitermate geschikt voor. Deze lijn is erg bekend bij veel mensen, omdat de lijn erg toegankelijk is en kwalitatief de absolute top. Kortom Schwarzkopf heeft producten voor ieder haartype. Van normaal tot droog en van krullend tot fijn. Het aanbod is erg breed. Er zijn ook haarproducten die speciaal gemaakt zijn voor blondines en brunettes waarmee je de kleur mooi houdt en verzorgt.
Milk_Shake_Z.One_Concept
milk_shake®️ loves your hair. Specifieke haarverzorgings- en stylingproducten met een natuurlijk en schitterend resultaat. Van reiniging tot styling, alle verschillende fases van de verzorging van het haar zijn zorgvuldig ontwikkeld. Altijd met de nadruk op de gezondheid en schoonheid van het haar. Maar dat is niet alles, we streven ernaar om milieuvriendelijke producten te creëren. Waar mogelijk zijn de formules sulfaat-, parabeen- en zoutvrij. De plastic verpakking en de geprinte materialen zijn recyclebaar omdat de natuur het verdient om beschermd te worden!
DEI-ZI Professional