Wie zijn wij?

Als je haar maar goed zit, toch?

Dat vinden wij nu ook! In onze salon – middenin het hart van Venray – sta jij centraal. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij stralend (en met een piekfijn kapsel!) naar huis gaat. Bij Blond & Zo gebruiken we alleen de beste producten en zijn we experts op het gebied van haarkleuringen. Highlights, balayage, kleurcorrecties of het verbergen van grijze haren: als echte kleurspecialisten zijn wij altijd up-to-date over de nieuwste kleurtechnieken. En hairweaves? Daar weten wij ook wel raad mee! Of je nu gaat voor een flinke bos volume of lange weelderige lokken: wij inspireren en adviseren je met alle liefde.

Ook heren en kids zijn bij ons natuurlijk van harte welkom. Even snel bijknippen of trimmen? Of kleuren en stylen voor een compleet nieuwe coupe? Wij staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar. Dus maak snel een afspraak. Want het leven is te kort voor een saai kapsel!

En wie zijn ‘wij’ dan?

Nou, wij zijn Nancy en Chantal: twee ambitieuze en prettig gestoorde blondines met een passie voor mooi haar. Naast knippen, kleuren en stylen zijn wij ook verslaafd aan sushi, monchou en onze lieve kids. Dus verbaas je niet wanneer een van deze onderwerpen voorbijkomen tijdens je behandeling! Oh ja, en die gezonde dosis energie halen we niet alleen uit onszelf, maar ook uit dat blikje energiedrank waar we elke dag mee beginnen.